Pui cu mazare verde

Printeaza

Pui cu mazare verde din: piept de pui, ceapa, usturoi, conopida, ulei, chimen, boia, scortisoara, mazare, iaurt, sare, coriandru, curry.

Ingrediente:Pui cu mazare verde

  • 400 gr. piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 500 gr. conopida
  • 3 linguri ulei
  • 2 lingurite chimen
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/4 lingurita scortisoara pisata
  • 1 l supa concentrata de zarzavat
  • 500 gr. mazare verde
  • 150 gr. iaurt
  • sare
  • putin coriandru
  • 1 varf de cutit curry

 

Mod de preparare:

Se taie carnea de pui bucatele, se toaca ceapa marunt si se zdrobeste usturoiul. Conopida se alege buchetele.

Se caleste in uleiul incins carnea impreuna cu ceapa, se adauga usturoiul si mirodeniile, se toarna deasupra zeama de zarzavat si se lasa sa dea cateva clocote.

Se adauga conopida si mazarea si se fierbe la foc mic inca 12 minute. Se ia cratita de pe foc si se incorporeaza putin cate putin iaurtul. Se gusta de sare si se presara frunzuliţe de coriandru .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.