Reteta pui cu mazare

Printeaza

Reteta pui cu mazare

Ingrediente:Pui cu mazare

  • 1 pui
  • 700 g mazăre din conservă (sau con­gelator)
  • 1 ceapă
  • 3 linguri de ulei
  • 2 linguri făină
  • 1 lingură bulion
  • 1 lingură zahăr
  • sare
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli bine puiul, îl porţionezi în 8- 10 bucăţi şi-l rumeneşti puţin în ulei încins. Toci mărunt ceapa şi o pui peste carne, să se rumenească puţin.

Adaugi apoi mazărea spălată, bulionul şi făina amestecată cu o cană de apă şi laşi să fiarbă înăbuşit, la foc mic, 20-25 de minute.

Când mâncarea e aproape gata, pui zahărul, sare după gust şi apă dacă sosul a scăzut prea tare. După ce iei cratiţa de pe foc, presari mărarul tocat mărunt. O aduci la masă cât e caldă.

Pui cu mazare

Pui cu mazare

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.