Pui cu măsline şi mere

Printeaza

Pui cu măsline şi mere: copanele de pui, sare, piper, ulei, vin, mere, masline.

 

Ingrediente:Pui cu măsline şi mere

  • copanele de pui
  • sare
  • piper
  • masline
  • mere
  • ulei
  • vin

 

Mod de preparare:

Punem la cuptor, într-o formă termorezistentă, două-trei copănele de pui bine condimentate cu sare şi piper. Le stropim cu o lingură de ulei şi un pahar de vin alb.

După 20 de minute, adăugăm alături de carne două mere Ionatan tăiate felii şi 250 g măsline verzi sau negre. Putem să punem jumătate verzi, jumătate negre, fără sâmburi.

Introducem tava la cuptor pentru încă 20 de minute, apoi scoatem puiul pe un platou şi putem servi, cu garni­tură de orez, de ciuperci, piure de cartofi etc.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.