Pui cu masline si lamaie

Printeaza

Pui cu masline si lamaie din: pui, unt, lamaie, dovlecel, morcovi, ardei gras, ceapa, masline verzi, vin alb, sare, piper.

Ingrediente:Pui_cu_masline_si_lamaie

  • o jumatate de pui
  • 200 g unt
  • o lamaie
  • un dovlecel
  • 2 morcovi
  • un ardei gras
  • o ceapa mare
  • 200 g masline verzi
  • 200 ml vin alb
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se portioneaza si se rumeneste in unt. Legumele se taie marunt, se scoate carnea si se pun legumele sa se caleasca in unt.

Apoi, se adaugă tămâia tăiată cât mai mărunt, se lasă şi ea la rumenit şi apoi se scot legumele si se repune carnea în vas.

Se presară cu sare si piper, se pun şi măslinele si vinul şi se lasă să fiarbă până ce se evaporă. Apoi, se pun 200 ml apă şi se lasă la fiert, 30 de minute.

Se repun legumele si se continuă fierberea încă 30 de minute.

Pui cu masline si lamaie

Pui_cu_masline_si_lamaie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.