Pui cu legume in sos de smantana

Printeaza

O reteta de pui cu legume in sos de smantana din: piept de pui, ulei, sare, piper, vin alb, ceapa, ardei grasi, usturoi, curcuma, smantana si patrunjel.

Ingrediente:Pui cu legume in sos de smantana

  •  500 g piept de pui
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 80 ml vin alb
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi rosii taiati fasii
  • 1 catel de usturoi
  • 2 lingurite curcuma
  • 400 ml smantana
  • 1 lingura patrunjel

 

Mod de preparare:

Se taie carnea bucati. Se prăjeşte la foc iute în 2 linguri de ulei încins; se sărează şi se piperează. Se stinge cu vin şi se acoperă; se lasă să fiarbă la foc moale 15 min. Ceapa se toacă şi se căleşte separat în ulei; se adaugă usturoiul tocat şi fâşiile de ardei gras, se pudrează cu curcuma şi se toarnă 3 linguri de apă; se călesc 8 min.

Se adaugă carnea şi smântână şi se condimentează cu sare. Se încălzesc puţin toate şi se presară pătrunjel tocat. Se serveşte preparatul cu orez.

Pui cu legume in sos de smantana

Pui cu legume in sos de smantana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.