Pui cu lamaie

Printeaza

Pui cu lamaie

Ingrediente:

  • un pui de 1,200 kgPui cu lamaie
  • 150 g pesmet
  • o crenguţă de rozmarin
  • un fir de maghiran
  • doi căţei de usturoi sau două fire de usturoi verde
  • o lămâie
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Taie puiul în bucăţi de mărime potrivită. Toacă mărunt rozmarinul, maghiranul şi usturoiul şi amestecă-le cu pesmetul. Sărează şi piperează carnea, apoi trece bucăţile prin pane. Prăjeşte-le pe ambele părţi în uleiul încins până când pesmetul începe să se aurească.

Stropeşte apoi fiecare bucată de pui pane cu zeamă de lămâie (având grijă să nu se înmoaie prea tare compoziţia de pane), după care pune-le într-o tavă şi dă-le la cuptor, până se rumenesc.

Pui cu lamaie

     

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.