Pui cu lamaie si migdale

Printeaza

Pui cu lamaie si migdale din: pulpe de pui, lamai, ceapa, migdale, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pui cu lamaie si migdale

  • 2 pulpe întregi de pui
  • 3 lămâi
  • o ceapă uscată
  • o lingură migdale feliate
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală carnea, apoi se presară cu sare si piper.

Se aşază într-o formă de cuptor şi se adaugă sucul a două lămâi, dar şi lămâile presate.

Se adaugă a treia lămâie tăiată rondele şi se pune uleiul.

Se toarnă aproximativ 100 ml apă şi se dă la cuptor pentru 35 de minute. Se scoate, se pun migdalele şi se mai lasă 10 minute la cuptor.

 

Pui cu lamaie si migdale

Pui cu lamaie si migdale

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.