Pui cu lamaie si cartofi rosii

Printeaza

Pui cu lamaie si cartofi rosii din: pui, lamai, piper, busuioc, cartofi, ulei de masline.

Ingrediente:Pui cu lamaie si cartofi rosii

  • 1 pui
  • 4 lamai
  • 1 lingurita piper rosu si verde
  • 1 lingura frunze de busuioc verde
  • 1 kg cartofi
  • 4 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Puiul se taie in patru, se adauga sucul extras din 2 lamai, se condimenteaza cu piperul, frunzele de busuioc taiate fin si cele 4 lingurite de ulei, apoi se introduce la cuptor timp de 20-25 minute.

Cartofii se fierb in coaja pe jumatate, in apa clocotita, apoi se curata de coaja si se rad prin razatoarea mare.

Intr-o tigaie se toarna putin ulei apoi se adauga carofii rasi, se condimenteaza cu sare si piper se prajesc pe ambele parti.

Se servesc fierbinti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.