Pui cu ghimbir si fasole verde

Printeaza

Pui cu ghimbir si fasole verde din: ulei, ghimbir, usturoi, ceapa, sos de peste, pulpa de pui, supa de pui, fasole verde, coriandru si orez.

Ingrediente:Pui_cu_ghimbir_si_fasole_verde

  • 1/2 linguri de ulei
  • 1 bucata de ghimbir de 2 cm, taiata bastonase subtiri
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 1/2 ceapa, taiata pe jumatate si feliata subtire
  • 1 lingura sos de peste
  • 1/2 lingura de zahar brun
  • 1 pulpa superioara de pui (250g), fara piele si os, taiata pe jumatate
  • 125 ml supa de pui sau de legume
  • 50 g fasole verde, curatata si taiata in bucati de 2,5 cm
  • 1 lingura de coriandru proaspat tocat
  • orez fiert, pentru servit

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-o crăticioară pe foc mediu. Adaugă ghimbirul, usturoiul şi ceapa şi sotează-le timp de 5 minute, până se rumenesc.

Incorporează sosul de peşte, zahărul, puiul şi supa. Acoperă cu un capac şi lasă totul să fiarbă pe foc mediu timp de 15 minute.

In ultimele 3 minute, adaugă fasolea verde, la crăticioara de pe foc şi presară jumătate din cantitatea de coriandru.

Serveşte împreună cu orez fiert şi restul de coriandru presărat.

Pui cu ghimbir si fasole verde

Pui_cu_ghimbir_si_fasole_verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.