Pui cu dovlecei in floare si smantana

Printeaza

Pui cu dovlecei in floare si smantana din: pui, unt, faina, dovlecei, sare, smantana, lamaie.

Ingrediente:Pui cu dovlecei in floare si smantana

  • un pui
  • 2 linguri unt
  • un praf făină
  • 5-6 dovlecei tineri
  • sare
  • 50 ml smântână
  • zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Se spălă puiul, se taie bucăţi şi se rumeneşte înăbuşit, în unt, împreună cu o ceapă tocată.

Se rad dovleceii de coajă, se spală şi se pun într-o cratiţă cu unt să se rumenească puţin, apoi se aşează peste carne.

Se adaugă câteva linguri cu apă şi se lasă să fiarbă acoperit. La sfârşit se pune smântână amestecată cu faina şi zeama de lămâie. Se mai clocoteşte puţin şi se serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.