Pui cu dovleac si ciuperci

Printeaza

Pui cu dovleac si ciuperci din: piept de pui, sare, piper, ulei, ciuperci de padure, pulpa de dovleac, rozmarin, vin, supa de pui.

Ingrediente:Pui_cu_dovleac_si_ciuperci

  • 4 piepti de pui
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 200 g ciuperci de padure
  • 400 g pulpa de dovleac
  • 2 fire de rozmarin
  • 200 ml vin alb
  • 600 ml supa de pui

 

Mod de preparare:

Se bate pieptul de pui, se sărează şi se piperează pe o parte şi pe cealaltă. Se încinge uleiul într-o cratiţă şi se prăjeşte carnea pe ambele feţe, timp de cca 2 min.

Se curăţă ciupercile şi se taie felii. Se decojeşte pulpa de dovleac şi se taie felii; se adaugă la carne, împreună cu ciupercile.

Se adaugă rozmarin, se toarnă vin şi se dă în clocot. Se adaugă în final supa şi se acoperă vasul cu un capac; se fierbe 25 min.

Se sărează şi se piperează sosul. Se serveşte cu pâine proaspătă.

Pui cu dovleac si ciuperci

Pui_cu_dovleac_si_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.