Pui cu ciuperci şi sos de muştar

Printeaza

Pui cu ciuperci şi sos de muştar din: piept de pui, ciuperci, usturoi, smantana, mustar iute, sare, piper, lamaie, vin alb, ulei.

Ingrediente:Pui_cu_ciuperci_si_sos_de_mustar

  • 1 piept de pui
  • 1 cana ciuperci
  • 5 catei de usturoi
  • 200 g smantana
  • 2 linguri mustar iute
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie
  • 50 ml vin alb
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui şi-l tai fâşii. Pui sare şi piper peste bucăţile de pui, apoi le rumeneşti în ulei încins. Tai ciupercile felii şi pisezi usturoiul. Pui carnea într-o tavă, adaugi ciupercile tăiate, usturoiul pisat şi două fetii de lămâie.

Pentru sos, combini muştarul iute cu smântână şi cu vinul alb. Torni amestecul peste pui şi legumele din tavă. Laşi tava în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 50 de minute. Serveşti friptura ornată după gust.

Pui cu ciuperci şi sos de muştar

Pui_cu_ciuperci_si_sos_de_mustar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.