Pui cu ciuperci si broccoli

Printeaza

Pui cu ciuperci si broccoli din: piept de pui, ciuperci, ceapa verde, ardei grasi, usturoi, miere, sos de soia, vin alb sec, sare, piper, broccoli.

Ingrediente:Pui_cu_ciuperci_si_broccoli

  • 4 bucati piept de pui
  • 300 g ciuperci proaspete tăiate felii
  •  o ceapă verde tocată fin
  • 2 ardei grași
  • 4 căței usturoi
  • 2 lingurite miere
  • 30 g sos de soia
  • 50 ml vin alb sec
  •  sare
  •  piper
  • 100 g broccoli

 

Mod de preparare:

Ardeii se curăță, se spală și se taie fâșii subțiri. Usturoiul se toacă mărunt și se pune într-un vas, împreună cu mierea şi sosul de soia.

Intr-o tavă pentru fripturi, se așază bucățile de carne. Se adaugă ceapa şi broccoli bucheţele.

Se toarnă, în mod egal, peste fiecare bucată de piept, sosul din miere și usturoi. Se introduce tava în cuptorul încins în prealabil, la foc potrivit, timp de 30 de minute.

Se scoate tava, se adaugă ciupercile și fâșiile de ardei, vinul, se sărează și se piperează și se introduce din nou la cuptor, la foc mic, pentru încă 20 de minute. Se servește cald sau rece.

Pui cu ciuperci si broccoli

Pui_cu_ciuperci_si_broccoli

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.