Pui cu cirese

Printeaza

Pui cu cirese din: pulpe de pui, unt, supa de pui, bacon afumat, ceapa, vin rosu dulce, cirese, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 2 pulpe de pui
  • 50 g unt
  • 200 ml supa de pui
  • 100 g bacon afumat
  • o ceapa
  • 100 ml vin rosu dulce
  • un kg cirese fara samburi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie cu unt topit se călesc ceapa tăiată mărurt şi baconul afumat.

Se scot acestea din tigaie si se pune carnea. Se lasă 13 minute şi apoi se transferă într-un vas mai mare.

Se pun ceapa şi oaconul, se adaugă 100 ml apă, se acoperă şi se lasă la fiert 35 de minute.

Se scoate carnea, se pune jumătate din cantitatea devin, se toarnă supa în trei reprize şi se lasă la fiert 10 minute.

Apoi, se adaugă restul vinului, cireşele şi carnea. Se lasă pe foc încă 5 minute, potrivind gustul de sareşi piper.

 

Pui cu cirese

Pui_cu_cirese

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.