Pui cu cascaval

Printeaza

O reteta delicioasa de pui cu cascaval de oaie, patrunjel, otet, ulei, boia, piper, busuioc si sare.

Ingrediente:  Pui cu cascaval

  • 2 bucăţi de piept de pui
  • 100 g caşcaval de oaie
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 linguri oţet
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 linguriţă de boia
  • sare
  • piper
  • busuioc

 

 

Mod de preparare:

Tai caşcavalul cubuleţe, îl amesteci cu frunzele de pătrunjel şi cu busuiocul. Faci un buzunar în fiecare piept de pui şi îl umpli cu caşcavalul tăiat cubuleţe, amestecat cu pătrunjel şi busuioc şi prinzi cu scobitori.

Din 2 linguri de ulei, oţet, boia, sare şi piper, faci un amestec prin care treci bucăţile de pui şi apoi îl păstrezi. Le frigi pe grătar pe ambele părţi şi le ungi din când în când cu amestecul de mai sus.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.