Pui cu busuioc, cocos si curry

Printeaza

Pui cu busuioc, cocos si curry din: pui rotisat, lapte de cocos, pastă de curry, zahăr, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Pui_cu_busuioc_cocos_si_curry

  • 1 pui preparat la rotisor
  • 400 ml lapte de cocos
  • 1-2 linguri de pastă de curry
  • 4 linguriţe de zahăr
  • frunze proaspete de busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie în bucăţi mari un pui preparat la rotisor. Varsă într-un recipient de dimen­siuni medii 400 ml lapte de cocos, echivalentul a două căni. Apoi adaugă câteva linguri într-o tigaie încinsă la foc mediu.

Pune peste compoziţie pasta de curry. Presară zahăr, laptele de cocos rămas, sare şi piper după gust.Ţine amestecul pe foc penă când începe să fiarbă.

Aşază în sos bucăţile de pui şi aşteaptă să se încălzească. Asezonează totul cu câteva frunze proaspete de busuioc. Se poate servi cu orez şi felii de lime.

Pui cu busuioc, cocos si curry

Pui_cu_busuioc_cocos_si_curry

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.