Pui cu bere, scortisoara si curry

Printeaza

Pui cu bere, scortisoara si curry din: pulpe de pui, cartofi, bere, scortisoara, cuisoare, curry, sare, piper, ulei de masline.

Ingrediente:Pui_cu_bere_scortisoara_si_curry

  • 4 pulpe de pui
  • 1 kg cartofi
  • 1 sticla (500 g) bere
  • 1 baton de scortisoara
  • 2 cuisoare
  • 1/2 lingurita curry
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Cureţi pulpele, apoi le tai în jumătăţi, le speli şi le aşezi într-un castron. Le ungi cu ulei şi le presari cu praf de curry, sare şi piper după gust. Le aşezi într-o tavă, le stropeşti cu bere şi torni o cană cu apă. Pui scorţişoara ruptă în bucăţi şi cuişoarele.

Decojeşti cartofii, îi speli şi îi tai în cubuleţe. Ii aşezi în tavă în jurul bucăţilor de carne. Acoperi tava cu folie de aluminiu, o înţepi în câteva locuri, cu un vârf de cuţit şi introduci tava în cuptorul încins, pentru 20-30 de minute.

Indepărtezi cu grijă folia şi mai laşi tava 10 minute în cuptor, ca să se rumenească. Dacă e nevoie, mai adaugi puţină apă

Pui cu bere, scortisoara si curry

Pui_cu_bere_scortisoara_si_curry

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Pui cu bere? In reteta asta mananci si bei la un loc :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.