Pui cu aroma de alune

Printeaza

O reteta foarte simpla de pui cu aroma de alune si usturoi, ghimbir, dovleac, sos de soia, zahar, supa si 2 linguri unt de arahide

Adăugaţi 2 bucăţi de piept de pui feliat în uleiul în care aţi pus usturoiul şi ghimbirul şi prăjiţi-le timp de câteva minute până se rumenesc. Adăugaţi dovleacul, sosul de soia, zahărul, supa şi 2 linguri de unt de arahide.

Se acoperă şi se înăbuşă 10 minute. Indepărtaţi capacul, lăsaţi pe foc alte câteva minute, până ce sosul se îngroaşă, presăraţi frunze de coriandru şi serviţi pe pat de orez fiert.

Pui cu aroma de alune

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.