Pui cu ardei la tigaie

Printeaza

Pui cu ardei la tigaie din: piept de pui, ardei, rosii, ceapa, usturoi, ulei, pasta de ardei, vin, sare, piperzahar, cimbru.

Ingrediente :Pui cu ardei la tigaie

  • 3 fileuri de piept de pui
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 300 gr. rosii
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 100 ml concentrat de pasare
  • 100 ml vin rosu
  • sare
  • piper
  • zahar
  • 1 legatura cimbru verde

 

Mod de preparare:

Se spala carnea, se zvanta si se taie fasii subtiri. La fel se procedeaza cu ardeii curatati de seminte si nervuri. Se spala rosiile si se taie in patru.

Cepele, curatate de coaja, se taie in opt, usturoiul se zdrobeste. Se pune la-ncins uleiul (2 linguri) si se prajesc, pe rand, fasiile de carne. Apoi se scot si se pun deoparte.

Se incinge si uleiul care-a ramas si se calesc ceapa, usturoiul si ardeii. Se adauga pasta de ardei, concentratul de pasare si vinul, si se condimenteaza.

Se incorporeaza rosiile, carnea grajita si cimbrul tocat marunt si se lasa sa fiarba incet aproximativ 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.