Pui cu ardei copti

Printeaza

Pui cu ardei copti

Pui cu ardei copti

Ingrediente:

  • 2 copane de pui
  • 4-5 ardei capia copţi
  • 150-200 g pastă de tomate
  • usturoi
  • ulei
  • 1/2 pahar vin alb
  • condimente

 

Mod de preparare:

Copanele spălate şi tăiate le pui la prăjit în ulei, cu o ceşcuţă de apă.

Când apa s-a evaporat, laşi carnea să prindă culoare, adaugi vinul, după care pui condimente, mujdei de usturoi şi pastă de tomate desfăcută cu puţină apă căl­duţă.

Laşi pe foc câteva minute, apoi pui ardeii copţi tăiaţi fâşii. Mai ţii pe foc 20-25 de minute şi gata! Serveşti cu mămăliguţă şi murături.

Pui cu ardei copti

Pui cu ardei copti

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.