Pui cu ananas si oua de prepelita

Printeaza

Pui cu ananas si oua de prepelita din: piept de pui, compot de ananas, oua de prepelita, unt, faina, sare, piper alb si boia dulce.

Ingrediente:Pui_cu_ananas_si_oua_de_prepelita

  • 600 g piept de pui
  • 1 ompot de ananas (rondele)
  • 8 oua de prepelita
  • 50 g unt
  • 50 g faina
  • sare
  • piper alb
  • boia dulce (dupa gust)

 

Mod de preparare:

Cureti pieptul, il speli, il tai ca pentru friptura si il bati putin cu un ciocan de snitele. Scoti rondelele din compotul de ananas, le scrugi bine de zeama si le treci prin faina.

Prajesti pieptul de pui in unt topit, pana se rumenesc usor pe ambele parti. In grasimea ramasa, rumenesti usor si rondelele de ananas.

Pui pieptul de pui intr-o tava de cuptor, langa el asezi rondele de ananas iar in gaurile acestora pui cate un ou de prepelita spart si condimentezi totul.

Adaugi zeama din compot si tii in cuptorul incins la 180 de grade celsius, pentru circa 20 de minute.

Pui cu ananas si oua de prepelita

Pui_cu_ananas_si_oua_de_prepelita

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte interesanta faza cu ouale

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.