Pui cu 40 de catei de usturoi

Printeaza

Pui cu 40 de catei de usturoi din: pui, usturoi, dafin, cimbru, rozmarin, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Pui cu 40 de catei de usturoi

  • 1 pui curatat (circa 1,5 kg)
  • 40 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 6 crengute de cimbru
  • 2 crengute de rozmarin
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se introduc inauntrul puiului trei crengute de cimbru, se sareaza, se pipereaza si apoi se coase deschizatura cu ata.

Se asaza pui rozmarinul si cimbrul ramas. Se toarna deasupra uleiul si se acopera cratita cu un capac.

Se baga la cuptor, se aprinde focul, se regleaza temperatura la 180C si se lasa puiul sa se fragezeasca o ora si un sfert.

Se serveste direct din cratita, cu paine prajita unsa cu miez de usturoi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.