Pui cu ciuperci

Printeaza

O reteta de pui cu ciuperci din: praz, ciuperci, fileuri de piept de pui, sare, piper, ulei, unt si patrunjel.

Ingrediente:Pui cu ciuperci

  • 2 fire praz
  • 400 g ciuperci Champignon
  • 4 fileuri de piept de pui (a cca 150 g)
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei
  • 4 linguri de unt
  • 2 linguri de pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Se taie marunt prazul. Ciupercile se taie felii. Se incinge cuptorul la 180 C.

Se spala carnea, se sareaza si se pipereaza; se prajesc bucatile pe o parte in ulei incins si se intorc.

Se dau la cuptor si se mai coc 10 minute.

Se incinge untul intr-o tigaie si se prajesc ciupercile la foc iute.

Se adauga prazul si se mai prajeste 5 minute.

Se sareaza si se prazul si se mai prajeste 5 minute. Se sareaza si se pipereaza.

Carnea se serveste cu garnitura de praz si cu ciuperci si se orneaza cu patrunjel.

Alaturi se poate oferi o garnitura de piure de cartofi.

Pui cu ciuperci

Pui cu ciuperci

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.