Pui cu chorizo la tavă

Printeaza

O reteta de pui cu chorizo la tava din: chorizo, ceapa rosie, usturoi, pulpe superioare de pui, cioconele de pui, cartofi, rozmarin si ulei de masline.

Ingrediente:Pui cu chorizo la tavă

  • 140 g chorizo
  • 2 cepe rosii, taiate in felii groase
  • 4 catei de usturoi
  • 4 pulpe superioare de pui
  • 4 ciocanele de pui
  • 4 cartofi medii cu coaja, taiati in felii pe lungime
  • 2 fire de rozmarin
  • 2 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 220 C/ gaz 7. Se taie chorizo în felii de grosimea unei monede. Se pun ceapa şi usturoiul pe fundul unei tăvi mari. Se presară feliile de chorizo pe deasupra, apoi se adaugă bucăţile de pui, cartofii, rozmarinul şi piperul negru proaspăt măcinat.

Se stropesc cu ulei de măsline, apoi se coc 45 de minute. 2 La jumătatea timpului de coacere, se stropeşte carnea cu sucurile lăsate în tavă.

Pui cu chorizo la tavă

Pui cu chorizo la tavă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.