Pui aromat cu rozmarin si usturoi

Printeaza

Pui aromat cu rozmarin si usturoi din: pulpe de pui, lamaie, rozmarin, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pui aromat cu rozmarin si usturoi

  • 4 pulpe
  • o lămâie
  • o crenguţă rozmarin
  • o căpăţână usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Lămâia se taie în două şi jumătate din ea se presează de suc.

Se stropeşte carnea cu suc şi se lasă aşa pentru 15 minute. Apoi se aşază într-o tavă de cuptor cu usturoiul lăsat întreg, dar tăiat pe din două şi restul lămâiei tăiată felii subţiri şi crenguţa de rozmarin.

Se presară cu sare, piper şi se stropeşte cu ulei, se lasă la cuptor pentru 45 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.