Pui aromat cu cimbru si ienibahar

Printeaza

Pui aromat cu cimbru si ienibahar din: muşchiuleţi de pui, lamai, cimbru, ienibahar, usturoi deshidratat.

Pui aromat cu cimbru si ienibahar

Ingrediente:

  • 250 g muşchiuleţi de pui
  • 2 lămâi
  • 1 lingură cimbru tocat
  • 1 linguriţă ienibahar
  • 1 linguriţă usturoi deshidratat

 

 

 

 

 

Mod de preparare:

Se stoarce sucul de lamaie si se adauga ulei, cimbru si mirodenii. Se toarna peste bucatile de pui si se lasa sa se marineze de preferinta 12 ore.

Se incinge cuptorul la 220 grade Celsius. Se aseaza bucatile de pui intr-un vas de sufleu si se toarna peste ele marinata; se dau la cuptor 20 de minute.

Inainte de servire se prajiesc putin in tigaia de teflon, fara adaos de grasime, pana se rumenesc putin.

Se toarna deasupra marinata si se lasa sa se evapore putin. Se servesc cu broccoli preparat la aburi.

Pui aromat cu cimbru si ienibahar

Pui aromat cu cimbru si ienibahar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.