Pudding crocant cu rubarba şi ghimbir

Printeaza

Pudding crocant cu rubarba şi ghimbir din: rubarba, zeama de portocala, compot de capsune, ghimbir, faina integrala, fulgi de ovaz, zahar brun si unt.

Ingrediente:Pudding_crocant_cu_rubarba_si_ghimbir

  • 600 g rubarba, taiata in segmente de 5 cm
  • zeama de la 1 portocala
  • 125 g compot de capsune dietetic
  • 50 g ghimbir cristalizat –  sau proaspat, razuit
  • 125 g faina integrala
  • 100 g fulgi de ovaz
  • 50 g zahar brun
  • 70 g unt dietetic

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 5/190 C. Intr-un vas rezistent la cuptor de 1,5 litri pune rubarba împreună cu zeama de portocală. Dă la cuptor 20 min, până când se înmoaie. Apoi combină cu conserva de căpşune.

Combină ghimbirul răzuit cu făina în tocătorul electric şi apoi adaugă fulgii de ovăz, zahărul, untul şi combină până când aspectul devine nisipos. Aşază în vas deasupra fructelor grămăjoare de compoziţie, şi dă la cuptor 30 min până când se rumeneşte.

Pudding crocant cu rubarba şi ghimbir

Pudding_crocant_cu_rubarba_si_ghimbir

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.