Prune in suc propriu

Printeaza

Prune in suc propriu

Ingrediente:Prune_in_suc_propriu

  • 2 kg prune

 

 

 

Mod de preparare:

Se spală prunele, se rup în două şi li se scoate sâmburele. Se aşază I în borcane cât mai îndesate şi eventual se scutură borcanul. Se lasă un spaţiu.de aproximativ 2 cm până la gura borcanului şi apoi se astupă.

Se pun la fiert într-o cratiţă mare cu ziare printre ele şi se lasă 40 de minute. Prunele îşi vor lăsa sucul în interiorul borcanului şi de aceea este nevoie ţie un spaţiu gol.

Prune in suc propriu

Prune_in_suc_propriu

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.