Prune in otet

Printeaza

Prune in otet din: prune, otet, zahar, scortisoara, piper.

Ingrediente:Prune in otet

  • 3 kg prune de toamnă
  • 1/2 l oţet
  • 250 g zahăr
  • scorţişoară
  • boabe de piper

Mod de preparare:

Prunele se spală şi se aşază în borcan. Oţetul se fierbe cu 100 ml de apă, împreună cu celelalte ingrediente.

Se toarnă clocotit peste prune, având grijă să nu umplem borcanele (prunele îşi vor lăsa zeamă). Se adaugă o aspirină zdrobită la fiecare borcan, după care acesta se închide.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Antoanela Marescu

    Nu am pus niciodata prune in otet, tare curioasa sunt sa vad cum ies

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.