Parjoale din icre de scrumbie

Printeaza

Parjoale din icre de scrumbie

Ingrediente:Parjoale din icre de scrumbie

  • 600 g icre de scrumbie
  • 1 ardei iute
  • 50 g unt
  • 200 ml smântână
  • 200 g castraveţi muraţi
  • 200 ml ulei
  • 1 linguriţă rasă de amidon
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se sărează şi se piperează icrele. Se adună în mâini mai multe icre şi dându-1 prin făină, se formează o pârjoala. Se pun în baie d ulei cald, la foc mic şi se ţin 1-2 minute pe flecari mari, având grija să nu se usuce şi să se întărească Se scot pe şerveţele.

Sosul: Se soteazî în unt ardeiul iute tocat şi cas traveţii tăiaţi felii, 2-5 minute la foc iute, se micşorează focul şi se adaugă smântână.

Când aceasta începe să fiarbă, se adaugă amidonul desfăcut în puţină apă rece.

Se potriveşte de sare, se ia de pe foc şi se adună castraveţii cu o paletă.

Se formează pe platoul de servi­re un pat de castraveţi, se aşază pârjoalele şi se toarnă peste ele sosul alb.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • parjoale din icre de peste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.