Pricomigdale cu zmeura

Printeaza

O reteta de pricomigdale cu zmeura din: pricomigdale, branza mascarpone, zmeura, suc concentrat de zmeura, ingheatata de nuci, lichior de coacaze negre si colorant alimentar.

Ingrediente:Pricomigdale cu zmeura

  • 6 pricomigdale mari, zmeurii
  • 250 g branza mascarpone
  • 500 g zmeura congelata
  • 300 ml suc concentrat de zmeura (congelat)
  • 500 g inghetata de nuci
  • 9 linguri lichior de coacaze negre
  • colorant alimentar rosu

 

Mod de preparare:

Bateţi, cu putere, brânza mascarpone cu 6 linguri de lichior de coacăze. Adăugaţi câteva picături de colorant şi amestecaţi. Desfaceţi, cu atenţie, pri- comigdalele în două, pu­neţi în interior mascarpone roz şi lipiţi-le. Puneţi-le la rece pentru cel puţin 1 h. Când serviţi, încălziţi uşor concentratul de zmeură împreună cu restul de lichior într-o cratiţă.

Puneţi îngheţată în 6 cupe (sau 6 castronele). Puneţi deasupra zmeura conge­lată, aşezaţi pricomigda- lele, presăraţi zahăr pudră şi serviţi împreună cu con­centratul călduţ, pus în sosieră.

Scoateţi din frigider brânza mascarpone cu cel puţin 1 h înainte, pentru ca să fie elastică atunci când o veţi bate. Puteţi umple pricomigda- lele cu o zi înainte, dar nu adăugaţi zmeura şi îngheţata decât în ultimul moment.

Pricomigdale cu zmeura

Pricomigdale cu zmeura

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.