Prescura

Printeaza

Prescura din: făină, apă, drojdie (sau fără), sare.

Prescura

Ingrediente:

  • 300 g făină
  • apă
  • 1 alună de drojdie (sau fără)
  • sare

 

Mod de preparare:

Dacă e cu drojdie, se desface intr-un strop de apă caldă. Se frământă făina cu apă, sare şi drojdie (sau numai cu apă) până iese un aluat vârtos.

Se face turta de un deget de groasă şi se pune în cuptor, în tava presărată cu făină sau pe vatră, să prindă coajă.

Prescura

Prescura

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.