Prepelite la frigare cu garnitura de macaroane cu ciuperci, limba, sunca, cascaval, si rosii umplute cu oua

Printeaza

 Prepelite la frigare cu garnitura de macaroane cu ciuperci, limba, sunca, cascaval, si rosii umplute cu oua

Ingrediente:Prepelite la frigare cu garnitura de macaroane cu ciuperci, limba, sunca, cascaval, si rosii umplute cu oua

  • 9 prepeliţe
  • 6 roşii de umplut
  • 3 ouă
  • 250 g macaroane
  • 50 g limbă afumată fiartă
  • 50 g şuncă
  • 200 g ciuperci
  • 200 g unt
  • 50 g parmezan sau caşcaval
  • sare
  • piper
  • 1 păhărel de coniac
  • 3 linguri oţet
  • 1 legătură verdeaţă
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Se prepară prepeliţele şi se frig pe frigare. Macaroanele se fierb, se taie în bucăţi şi se încălzesc în unt cu ciupercile tăiate, sotate, limba şi şunca tăiate julien şi se presară cu parmezan sau caşcaval.

Roşiile umpulte cu ouă fierte, tocate, amestecate cu una lingură sos alb, sare, piper, verdeaţă tocată şi puţin pesmet, se dau la cuptor într-o tavă unsă cu unt, circa 5-6 minute.

Se aşază prepeliţele pe platou, stropite cu puţin coniac, garnisite cu macaroanele şi roşiile umplute.

La sosieră se serveşte sos de vînat cu puţin vin roşu.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.