Prepeliţă cu varză, învelită în bacon

Printeaza

Prepeliţă cu varză, învelită în bacon din: prepelita, varza de bruxelles, bacon, sare, unt, ceapa, usturoi, ulei, sare, ardei iute, rosii.

Ingrediente:Prepelita_cu_varza_invelita_in_bacon

  • o prepelita
  • cateva verze de bruxelles
  • 7-8 bucati de bacon
  • sare
  • unt

ingrediente pentru sos:

  • o ceapa
  • 5-6 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • 200 g ardei iuti
  • cam 500 g de rosii

 

Mod de preparare:

Prepararea sosului: se taie roşiile, se pune sare şi 2 linguri de ulei.

Pe fundul unei oale se pune ulei, se adaugă ceapa tocată şi usturoiul mărunţit.

Se taie ardeii bucăţi şi se adaugă în oală. Se căleşte totul câteva minute, apoi se adaugă roşiile.

Se fierbe bine, apoi se dă prin sită.

Preparare: Prepeliţa de curăţă, se spală se unge cu unt şi săre şi se bagă în cuptorul încins.

Cu un sfert de oră înainte de a fi gata, deasupra prepeliţei se pun felii de bacon şi se introduce tava înapoi în cuptor.

Separat se sotează varza în puţin unt. Se serveşte cu sosul iute.

Prepeliţă cu varză, învelită în bacon

Prepelita_cu_varza_invelita_in_bacon

Pofta buna!


poate iti place si:

Spanac cu oua de prepelita

Spanac cu oua de prepelita

Spanac cu oua de prepelita din: spanac, ceapa, usturoi, smantana, lapte, parmezan, pesmet, unt, ulei de masline, oua de prepelita, ardei iute, oregano, sare, piper. Ingrediente: un kilogram spanac verde o ceapă roşie o legătură ceapă verde o căpăţână mică de usturoi 200 ml smântână 125 ml lapte dulce 100 g parmezan 50 g pesmet […]

 

Prepelita_cu_varza_de_Bruxelles

Prepelita cu varza de Bruxelles

Prepelita cu varza de Bruxelles din: prepelite, varza de Bruxelles, prune uscate, curmale, mustar cu miere, sos de soia, lamaie, piper, usturoi, ceapa, ulei de susan, sare, sos picant. Ingrediente: 4 prepeliţe 600 g varză de Bruxelles 100 g prune uscate 100 g curmale 30 g muştar cu miere 60 ml sos de soia 75 […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.