Preparate la Gratar

Printeaza

Preparate la Gratar:

Pulpe marinate la gratar

Pulpe marinate la gratar

Pulpe marinate la gratar din: pulpe de pui dezosate, Redusalt, usturoi, salvie, macris, patrunjel, coacaze, ulei. Ingrediente: 10-12 pulpe de pui dezosate 1 linguriţă Redusalt 2 fire usturoi verde 6 frunze mari salvie 7-8 frunze măcriş 3 fire pătrunjel verde 60 g coacăze roşii 100 ml ulei de floarea-soarelui   Mod de preparare: Pulpele de […]

Branza la gratar

Branza la gratar

Branza la gratar din: branza, linte, ceapa, ardei, rosii, patrunjel, ulei, suc de lamaie, sare. Ingrediente: un pachet brânză Haloumi o conservă mică linte gata fiartă o ceapă roşie un ardei gras roşu 2 roşii 1/2 legătură pătrunjel ulei suc de lămâie sare   Mod de preparare: Brânza se taie felii, se unge cu foarte […]

Avocado_la_gratar

Avocado la gratar

Avocado la gratar din: avocado, miere, suc de portocale, lime, portocala, sorbet de lamaie, menta. Ingrediente: 4 fructe de avocado 3 linguri de miere 200 ml suc de portocale 2 lime 1 portocală 500 g sorbet de lămâie 8 frunze de mentă   Mod de preparare: Amesteca mierea, sucul de portocale şi sucul unui lime […]

Peste_la_gratar_cu_salata

Peste la gratar cu salata

Peste la gratar cu salata din: peste, usturoi, ulei, sare, piper, lamaie. Ingrediente: 4 peşti 4 căţei de usturoi ulei sare piper 1 lămâie salată de legume   Mod de preparare: Cureţi peştii de intestine, îi speli bine şi îi laşi să se zvânte pe hârtie absorbantă. Tai usturoiul mărunt şi-l introduci în interiorul peştelui, sărezi […]

Chateaubriand la gratar

Chateaubriand la gratar

Chateaubriand la gratar din: file de vita, ulei, otet, mustar, usturoi, ardei afumat, coriandru, cimbru, sare, salota, supa de vita, unt, cartofi noi, rozmarin. Ingrediente: 650 g file de vită ulei de măsline pentru uns Pentru marinadă: 100 ml ulei de măsline 30 ml oţet balsamic alb 1 linguriţă de muştar 1 căţel de usturoi […]

Somon_aromat_la_gratar_05

Reteta zilei: Somon aromat la gratar

Somon aromat la gratar din: ulei de masline, sare, piper, coaja de lamaie, rozmarin, cimbru, usturoi, file de somon, lamaie. Ingrediente:  1/4 cană de ulei de măsline sare 3/4 linguriță 1/2 lingurita piper negru proaspat macinat 2 lingurite coaja de lamaie 1 1/2 lingurite rozmarin tocat 1 1/2 lingurite cimbru tocat 2 catei de usturoi, […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.