Peste alb cu legume din: peste, ceapa, rosie, ardei, vin, lamai, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g peşte alb 2 cepe roşii 1 roşie 1 ardei gras roşu 1 pahar cu vin alb 2 lămâi 1 legătură de pătrunjel ulei de măsline sare piper unt pentru uns tava Mod de preparare: Condimentează fileurile […]
Preparate culinare pentru masa de Florii
PrinteazaPreparate culinare pentru masa de Florii:
Peste alb cu legume
Peste la gratar in stil indian
Peste la gratar in stil indian din: ghimbir, usturoi, dorade, steak de peste, iaurt, ulei de masline, turmeric, chilli, chimion. Ingrediente: 2 linguri rădăcină de ghimbir proaspătă, rasă fin 4 căţei de usturoi, daţi pe râzătoare sau zdrobiţi 2 dorade (în jur de 900g fiecare) sau 6 bucăţi (steakuri) de peşte (cum ar fi tonul) […]
Aspic de fructe de mare
Aspic de fructe de mare din: fructe de mare, rechin, gelatina, portocala, mandarina, limeta, unt, verdeata, piper, sare. Ingrediente: 200 g cockteil de fructe de mare congelate 4 cotlete de rechin 1 plic cu gelatină 1 portocală 1 mandarină 1 limetă 1 lingură cu unt verdeaţă pentru decor piper negru boabe piper roşu boabe 1 […]
Pastrav umplut aromat
Pastrav umplut aromat din: pastrav, ulei, lamaie, unt, ceapa, orez, condimente, scortisoara, migdale, alune. Ingrediente: 1 păstrăv de aprox. 1 kg 12 frunze de viţă-de-vie mari, spălate 30 ml ulei 1 lămâie şi 1 limetă, feliate, pentru a servi Pentru umplutura: câte 15 ml ulei de măsline şi unt 1 ceapă, mărunţită 200 ml orez […]
Peste prajit cu salsa de rosii
Peste prajit cu salsa de rosii din: ananas, rosii, ceapa, coriandru, suc de lamaie, file de peste, sare, piper, ulei de masline, lamaie. Ingrediente: 1/2 ananas, curăţat şi tăiat în bucăţi 100 g roşii murate, tăiate mărunt 3 cepe verzi, tăiate fin 10 g coriandru proaspăt, tăiat sucul de la 1/2 lămâie Pentru peste: 4×200 […]
Pofta buna!