Preparat anticolesterol: Ciuperci umplute

Printeaza

Ciuperci umplute din: ciuperci, jambon, ceapa, usturoi, ierburi de Provence, branza, ulei, parmezan, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci umplute

  • 8 ciuperci mari albe de umplut
  • 4 felii de jambon slab degresat
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 vârf de linguriţă de ierburi de Provence
  • 50 g brânză proaspătă degresată de tartinat
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 4 linguriţe parmezan ras
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incălziţi cuptorul la termostat 6 (180 grade C). Tăiaţi baza piciorului ciupercilor, spălaţi-le, apoi îndepărtaţi cozile şi tocaţi-le împreună cu feliile de jambon. Curăţaţi si tăiati în felii subţiri usturoiul şi ceapa. încălziţi uleiul într-o tigaie, adăugaţi usturoiul şi ceapa, apoi tocătura de ciuperci.

Săraţi, piperaţi, adăugaţi ierburile de Provence, amestecând 3 minute. Adăugaţi brânza proaspătă şi lăsaţi încă 5 minute.

Garnisiţi ciupercile cu amestecul, apoi aranjaţi-le într-o tavă, presăraţi deasupra parmezan şi ţineţi-le la gratinat aproximativ 20 minute (ciupercile trebuie să fie moi).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.