Praz prajit

Printeaza

Praz prajit

Ingrediente:Praz prajit

  • 1 kg praz
  • făină
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi prazul şi opreşti doar părţile albe, pe care le opăreşti cu apă fierbinte cu sare, apoi le scurgi şi le tai în bucăţi de 8-10 cm lungime.

Tăvăleşti fiecare bucată prin făină şi le prăjeşti în ulei încins, apoi condimentezi după gust cu sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.