Praz cu sunca la cuptor

Printeaza

Praz cu sunca la cuptor din: praz, sunca, smantana, pesmet auriu, unt, sare.

Ingrediente:Praz_cu_sunca_la_cuptor

  • 3 bucati praz
  • 200 g sunca
  • 150 g smantana
  • 150 g pesmet auriu
  • 25 g unt
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

Prazul se curăţă, se taie tuburi de aproximativ 5-6 cm şi se pun la fiert în apă cu sare. Se lasă 15 minute, apoi se scurg bine. Un vas de cuptor se unge cu unt si se aşază straturi alternative de praz, şuncă si smântână.

Se presară cu pesmet şi se dă la cuptor pentru 15 minute.

Praz cu sunca la cuptor

Praz_cu_sunca_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.