Praz cu smantana

Printeaza

Praz cu smantana din: praz, smantana, unt, sare, faina, lapte.

Ingrediente:Praz cu smantana

  • 4-5 fire praz (după mărime)
  • 1 pahar smântână
  • 100 g unt
  • sare
  • 1 lingură făină
  • puţin lapte

 

Mod de preparare:

Alegi prazul şi îl cureţi de foile veştede, îl speli, îl tai bucăţi şi îl fierbi în apă clocotită cu sare. Il înăbuşi câteva minute în unt şi puţin lapte.

Il aşezi în cratiţa în care îl pui la cuptor şi torni deasupra smântână amestecată cu 1 linguriţă de făină.

Dai la cuptor 20 de minute şi serveşti cu unt şi smântână, care se adaugă în ultimul moment.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun prazul. Si fulce 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.