Praz cu carne de porc

Printeaza

Praz cu carne de porcPraz cu carne de porc

Ingrediente:

  • 1/2 kg carne de porc
  • 1 legă­tură praz
  • 1 lingură bulion
  • untură
  • 1 linguriţă zahăr
  • foi de dafin
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai felii şi o rumeneşti puţin în untură. Torni apă cât să acopere carnea, adaugi puţină sare şi o laşi să fiarbă până când devine fragedă.

Intre timp, cureţi prazul, îl tai bucăţele şi-l opăreşti cu apă clocotită.

Il scurgi apoi bine de zeamă, îl adaugi peste carne şi pui şi bulionul, zahărul, 1 foaie de dafin şi laşi la fiert 10-15 minute.

Dai apoi mân­carea la cuptor şi laşi până când sosul este bine scăzut sau o mai fierbi la foc mic pe aragaz.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.