Praz cu carne de porc si morcovi

Printeaza

Praz cu carne de porc si morcovi din: muschi de porc, praz, morcovi, telina, ulei, usturoi, apa, sare, piper.

Ingrediente:Praz_cu_carne_de_porc_si_morcovi

  • 600 g pulpa sau muschi de porc
  • 3 fire praz
  • 2 morcovi
  • 2 tije telina
  • 70 ml ulei
  • 4 catei  usturoi
  • apa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o cureti de pielite si o tai bucatele pentru gulas. Pui uleiul la incins intr-o tigaie si rumenesti carnea putin. Cureti legumele si le speli. tai morcovii cubulete, iar prazul si telina rondele. Calesti in putin ulei usturoiul feliute, dupa care adaugi carnea, morcovii si telina.

Le acoperi cu apa, condimentezi dupa gust cu sare si piper si lasi la foc mic pentru 20-25 de minute. Cand sunt aproape gata, adaugi rondelele de praz si mai lasi pe foc 8-10 minute.

Praz cu carne de porc si morcovi

Praz_cu_carne_de_porc_si_morcovi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.