Praz cu carne (varianta)

Printeaza

 Praz cu carne

Ingrediente:Praz cu carne

  • 600 g carne
  • 2 legături praz
  • 1 lingură untură
  • 1 lingură bulion
  • 1 bucăţică zahăr
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se pune carnea la foc, la fel ca pentru mâncarea de cartofi, nu se pune ceapă, deoarece prazul are el singur miros tare.

Se curăţă prazul. Se taie în bucăţi potrivite. Se prăjeşte uşor într-o tigaie cu puţină untură. Se pune peste carne numai când aceasta este frăgezită.

Prazul fierbe foarte repede, şi dacă stă prea mult la foc, se sfărâmă.

Se adaugă bulion de roşii şi o bucăţică de zahăr. Se gustă de sare. Se dă la cuptor. Mâncarea este bună mai scăzută.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.