Prăjiturele moi cu castane

Printeaza

O reteta de prajiturele moi cu castane din: lapte, unt, zahar, oua, faina, castane glasate, lamaie, drojdie si praf de sare.

Ingrediente:Prăjiturele moi cu castane

  • 200 ml lapte
  • 200 gunt
  • 240 g zahăr
  • 4 ouă
  • 260 g faină albă
  • 100 g castane glasate
  • 1 lămâie
  • 1/2 plic de drojdie
  • un praf de sare

 

Mod de preparare:

Bate într-un castron ouăle cu zahărul şi coaja rasă de lămâie. Toarnă untul topit călduţ şi încorporează-1 în com­poziţia de ouă, apoi adaugă laptele, un praf de sare şi amestecă.

Cerne faina amestecată cu drojdia peste compoziţia obţinută, bătând continuu cu telul. Lasă să se odihnească 10 minute şi pune-o să se încălzească în cuptorul încins la 180° C.

Taie cu un cuţit castanele glasate şi încorporează-le în compoziţia pregătită. Toarn-o în forme mici pentru sufleu şi dă-le la cuptor pentru circa 20 de minute.

Prăjiturele moi cu castane

Prăjiturele moi cu castane

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.