Prajitura varlaam

Printeaza

 

O reteta delicioasa de prajitura din: margarina, zahar, nuca de cocos, biscuiti, lapte si foi de napolitane.Prajitura_varlaam

Ingrediente:

  • 1 pachet margarina
  • 2 căni zahăr
  • 100 g nucă de cocos
  • 400 g biscuiţi popu­lari
  • 300 g lapte praf
  • 1 pachet foi de napolitane

 

Mod de preparare:

Caramelizezi 1 cană de zahăr şi după ce s-a topit zahărul şi a devenit maro­niu, adaugi 1 1/2 căni de apă. Amesteci şi dai deo­parte. Mărunţeşti biscuiţii şi îi adaugi peste sosul de zahăr caramelizat. Aşa cald, pui un strat subţire pe foaia de napolitană.

Fierbi 1 cană de zahăr cu 5 linguri de apă, obţii un sirop în care pui margarina, laptele praf şi nuca de cocos. Intinzi şi această cremă peste napolitana unsă cu biscuiţi. Rulezi şi, după caz, o poţi aduce la masă imediat sau o dai la frigider.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • prajitura varlaam
  • prajitura varlam
  • prajitura cu foi de napolitana si nuca de cocos
  • reteta prajitura varlaam
  • rulada varlaam
  • prajitura napolitana
  • foi napolitana
  • varlam prajitura
  • prajituri din praf de biscuiti
  • reteta cu foi de napolitana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.