Prăjitură Tiramisu

Printeaza

Prăjitură Tiramisu

Prăjitură Tiramisu

Ingrediente:

  • o conservă de ananas
  • 200 g pişcoturi pentru şampanie
  • 150 ml cafea
  • lichior de ciocolată
  • 4 ouă
  • 125 g zahăr tos
  • 400 g brânză mascarpone
  • 5 linguri de cacao
  • 150 g fructe confiate
  • fulgi de cocos
  • biscuiţi langues de chat

Preparare:

Ananasul se scoate din cutie, se taie bucăţi mici şi se pune într-o strecurătoare.

Ouăle se amestecă bine cu zahărul tos şi se mixează până când devin ca un sos mai gros. Se adaugă brânza mascarpone, pudra de cacao şi patru linguri de lichior de ciocolată. Se amestecă bine, cu grijă, ca să nu se împrăştie cacaua, apoi se adaugă fructele confiate.

Pişcoturile se înmoaie în cafeaua rece amestecată cu sucul de ananas, dar nu se ţin mai mult de câteva secunde, pentru că devin prea moi.

Se aşază un rând de pişcoturi, un rând de cremă, se presară bucăţele de ananas şi tot aşa până când se termină ingredientele.

Se acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece pentru cel puţin 30 de minute. Când se serveşte, se presară fulgi de cocos sau cacao.

Prăjitură Tiramisu

Prăjitură Tiramisu.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.