Prajitura rasturnata cu piersici

Printeaza

Prajitura rasturnata cu piersici din: faina, unt, praf de copt, suc de piersici, oua, zahar, piersici, zahar, apa.

Ingrediente:Prajitura_rasturnata_cu_piersici

  • 125 g faina
  • 125 g unt
  • un plic praf de copt
  • 150 ml suc de piersici
  • 2 oua
  • 125 g zahar
  • 6 piersici bine coapte

pentru caramel:

  • 150 g zahar
  • 2 linguri apa

 

Mod de preparare:

Pentru caramel, zahărul şi apa se pun pe foc. După ce s-a format caramelul se toarnă pe fundul unei tăvi de tartă. Se aşază piersicile întregi sau tăiate. Se topeşte untul. Se amestecă untul topit cu zahărul cu ajutorul unui tel, se adaugă făina si praful de copt.

Se amestecă şi apoi se pun ouăle unul câte unul si, la final, sucul de piersici. Se toarnă amestecul peste piersici şi se dă la cuptor pentru 30 de minute. Se scoate prin răsturnare.

Prajitura rasturnata cu piersici

Prajitura_rasturnata_cu_piersici

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.