Prajitura la tava cu capsuni – delicioasa si usor de preparat

Printeaza

Prajitura la tava cu capsuni din: unt, zahar, zahar vanilat, oua, faina, praf de copt, alune, branza de vaci, gelatina, frisca, capsuni.

Ingrediente:Prajitura_la_tava_cu_capsuni

blat:

  • 250 g unt
  • 230 g zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 6 oua
  • 300 g faina
  • 3 lingurite praf de copt
  • 125 g alune macinate

umplutura:

  • 800 g branza de vaci
  • 300 g zahar
  • 2 plicuri de gelatina instant
  • 200 g frisca
  • 1,250 kg capsuni
  • 2 plicuri praf de glazura de gelatina rosie

 

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 175C. Se bate untul cu zahar tos si zaharul vanilat; se inglobeaza pe rand ouale.

Se inglobeaza apoi faina amestecata cu praf de copt si alunele. Se unge cu unt o tava si se repartizeaza aluatul; se coace 25-30 de minute.

Se lasa sa se raeasca. Se amesteca branza de vaci cu 200 g zahar. Se adauga gelatina si se amesteca.

Se bate frisca si se inglobeaza. Se repartizeaza pe blat. Se pregatesc capsunile si se taie jumatati; se repartizeaza pe crema.

Se prepara o glazura din praful din plic, 100 g zahar si 500 ml apa; se lasa sa dea in clocot, amestecand.

Se toarna peste fructe.

Prajitura la tava cu capsuni

Prajitura_la_tava_cu_capsuni

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Desert

Prajitură cu Ghimbir și Mere

Prajitură cu Ghimbir și Mere din: mere, ghimbir, unt, zahar, oua, faina de grau, praf de copt, bicarbonat de sodiu, scortisoara, sare, nuci, zahar pudra.   Ingrediente: 2 mere mari, curățate și tăiate cubulețe 2 linguri de ghimbir proaspăt, ras 1/2 cană de unt topit 1 cană de zahăr 2 ouă 2 cupe de făină […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.