Prajitura in doua culori

Printeaza

Prajitura in doua culori din: crema de branza, zahar, ou, rom, unt, faina, praf de copt, cacao, lapte, esenta de vanilie si sare.

Ingrediente:Prajitura_in_doua_culori

pentru blat alb:

  • 250 g crema de branza
  • 50 g zahar
  • 1 ou
  • 1 1/2 lingurite cu rom

pentru blat maro:

  • 150 g unt
  • 135 g zahar
  • 3 oua
  • 120 g faina
  • 1 lingurita cu praf de copt
  • 3 linguri de cacao
  • 1 lingura cu lapte
  • esenta de vanilie
  • sare

 

Mod de preparare:

Amestecă făina cu praful de copt şi cacaua. Freacă untul cu zahărul, un praf de sare şi esenţă de vanilie după gust. Adaugă ouăle treptat, încorporează amestecul de făină şi toarnă laptele. Pentru blatul alb, amestecă toate ingredientele.

Tapetează cu hârtie de copt o formă rotundă, pune compoziţia albă, toarn-o deasupra pe cea maro şi dă la cuptorul încins 35-40 de minute.

Prajitura in doua culori

Prajitura_in_doua_culori

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.