Prajitura cu foi de napolitana

Printeaza

O reteta delicioasa de parajitura cu foi de napolitana,miere, zahar, nuci, cacao, unt, margarina.

Ingrediente:Prajitura cu foi de napolitana

  • 1 pachet foi de napolitană
  • 200 g miere polifloră
  • 200 g zahăr
  • 200 g nuci tocate
  • 2 linguri cacao
  • 100 g unt
  • 100 g margarina

Mod de preparare:

Se introduc foile de napolitană pu­ţin în cuptorul călduţ, să se usuce, altfel nu se pot tăia. Separat, se amestecă toate ingredien­tele, la foc mic, într-o crăticioară. Se lasă apoi să se răcească. Se întinde compoziţia omogenă pe foi.

Se pune o foaie peste alta, ultima rămânând neunsă deasupra. Peste foi se aşază un blat de lemn şi o greutate, să pre­seze. Prăjitura se taie a doua zi în forma dorită.

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.